View Single Post
Old 29 Jan 2012, 11:35   #4
Liviu-
Film Dissection

Liviu-

Pentru ca mai sunt The Tree of Life, Hugo si The Artist, Hugo (adica toate) care par a fi ceva mai apreciate pe domeniul asta. Personal pariez pe ToL, singurul premiu la care are vreo sansa, dar ramane sa vedem ce alege sindicatul lor.

Si mie mi-a placut mai mult varianta asta. E mai bun la regie, imagine, muzica si toate chestiile tehnice care mai sunt. La actori eu zic ca-i ceva mai apropiat, in functie de gusturile fiecaruia. Craig si actorul din varianta suedeza as zice ca au fost cam pe aceeasi lungime de unda, dar diferentele apar intre abordarile lui Rapace si Mara. Ambele mi-au placut, dar parca imi place mai mult Mara pentru ca-i ceva mai umana... but that's just me. Povestea a fost cam aceeasi in mare, fara cine stie ce diferente, dar parca mi s-a parut mai captivanta versiunea americana, care m-a si facut sa uit total de cea suedeza pe masura ce ma uitam la film. Presupun ca lucrul asta nu-i chiar asa usor de realizat avand in vedere ca varianta precedenta am vazut-o cu un an in urma. Per total mi se pare mai buna varianta lui Fincher, e oarecum un maestru la tipul asta de film si experienta asta s-a vazut.
Liviu- is offline   Reply With Quote sendpm.gif