Am vazut-o si eu aseara, in reluare pe HBO. N-a fost rea (dar am avut avantajul de a nu avea pauze publicitare). Cel mai tare a fost catzelu din The Artist. Nu statea o clipa. Pacat ca n-a fost nimeni inspirat sa-l dea si pe el la microfon. Sigur ar fi zis o poanta buna
Payne - impecabil, ca de obicei, atat ca prezenta cat si ca artist, abia astept filmul la cinema
Ricky, desi mai putin acid, a fost "in the game". Fazele cu HFPA si Boardwalk Empire, ca n-are voie sa-l pomeneasca pe Mel Gibson, cu Johnny Depp (aaa ... astaa ... Jony Deep am vrut sa zic) si The Tourist, etc au fost pe felie
Mi-a placut ca Farhadi a vorbit in engleza, ma asteptam sa bolmojeasca ceva in iraniana. Btw, am aflat ca tocmai lucreaza la un scenariul unui film in franceza, pe care il va turna la Paris. How cool is that !
Prin sala ma uitam numai dupa Shailene Woodley
Thumb down: Meryl cu al n-spelea glob al ei si modul cum o tot peria pe Viola. Deja presimt un blat grosolan la Oscaruri, dar ...
+ Harvey Weinstein pe care toti se buluceau sa-l numeasca The Punisher. Pff. Ass kissing of the worst kind