Originally Posted by klaudya_e:
Originally Posted by zeno.marin:
E vorba despre acel strat tuciuriu, negricios pe care-l capata tigaile dupa folosinta indelungata. Acel strat provenit de la zeci de grasimi caramelizate
|
tu lasi tigaile sa ajunga sa arate asa cum descrii?
multumesc rvn pt sfaturi 
|
Hello Claudia,
Dupa prelucrari termice intense, fara a gati in zeci de grasimi, wok-ul meu arata dupa o zi asa:
Procesul ar trebui sa decurga cam asa:
http://www.youtube.com/watch?v=lBZu7...eature=related
http://www.youtube.com/watch?v=nDp_2...eature=related
http://www.youtube.com/watch?v=Tptd6...feature=fvwrel
Din pacate m-am apucat sa fac ieri dupa capul meu si l-am cam ingalat... Va trebui sa o iau de la inceput... Of. Nu faceti ca mine. O scot eu la capat pana la urma.