Every year it's the same, reclamele ma dispera. Nimic prea surprinzator, poate doar regia data lui Scorsese, dar cum spunea si Liviu, Scorsese e Scorsese

, ma asteptam sa ii dea ceva si lui Hugo, insa am ales optiunea gresita. Si pun pariu ca la My Week with Marilyn te rostogolesti pe jos de ras

. Ricky a fost cam sec, monologul a fost ok, dar in rest ma asteptam la ceva mai indraznet, pana si Seth Rogen si Helen Mirren au fost mai kinky decat el

. Presupun ca dupa fazele de anul trecut nu a mai avut idei...si nici timp, de abia a aparut pe scena. Oarecum surprinzatoare mi se pare infrangerea lui Rango, nu stiu cum ii afecteaza sansele la Oscar...dar vorba aia, Spielberg e Spielberg

. A lot of ass-kissing, incepand cu Madonna, care a avut cea mai slaba melodie si POATE Meryl, who dropped the S-bomb. Nu am vazut inca filmul, dar the GG cu siguranta o adora. Inca nu am vazut-o in vreun film extraordinar, nu are nicio capodopera in filmografie. She's good, dar filmele ei variaza de la 'meh' la 'ok'. Doar The Hours mai iese totusi in evidenta, dar nu prea poti spune ca e al ei. Ce sa mai zic de The Deer Hunter, in care de abia apare.
In mare tot pe The Artist mizez la Oscaruri, desi abia in ultimele saptamani voi avea o imagine mai clara. La Oscaruri ma voi descurca mai bine....The GG sunt in general mai....weird.
Am nimerit 15/25, dar la Oscaruri ma voi descurca mai bine. Daca an numarat bine, Sergiu a nimerit 14/25 si Lecart tot 15. GG = Ass-kissers

. Ceremonia a fost ok, cu niste momente awkward legate de promptere (n-au auzit de improvizatie?), ochelarii rataciti ai lui Meryl si de niste glume ale compozitorului coloanei sonore pt The Artist care nu prea au avut parte de aplauze. Apropo, cainele din The Artist e adorabil <3.
Clooney had a great speech and "I'm Seth Rogen, and I'm currently trying to hide an enormous erection" was funny

.