Thread: Drive
View Single Post
Old 09 Jan 2012, 14:14   #140
Federico
Snob Elitist

Federico

Originally Posted by Hattifnatt:
"Prost-gust" inseamna lipsit de rafinament

Bingo!
But fyi, tu crezi ca esti singurul care n-a citit tot ce s-a scris? Eu unul ma indoiesc ca dau pe-afara cei care au citit absolut tot ce s-a scris, in afara de mine. Diferenta e ca ei nu s-au bagat in seama ca sa se laude cu asta.

Quote:
Nu am spus ca nu dau doi bani pe ce a scris lumea, si cu atat mai putin in gura mare. Am spus doar ca nu am avut rabdare sa citesc tot. E o diferenta destul de mare. Poate ar trebui sa te concentrezi asupra a ceea ce am scris, fara sa extrapolezi.

Ai dreptate. In cazul asta, nici eu n-am spus "mars in vulva ma-tii", am spus doar "GTFO".

Quote:
Nici nu am pretentia sa ii pese cuiva de observatia mea, dar tie evident iti pasa, de vreme ce mi-ai raspuns asa de vehement Te simti cu musca pe caciula ?
Da, in principiu imi pasa de observatiile oricui. Am spus eu altceva? Cat despre mine, nu-mi pasa deloc cui ii pasa de observatiile mele... cu exceptia celui cu care discut! Eu nu scriu pt public, eu scriu pt mine.

Quote:
O alta observatie: ar fi nemaipomenit ca pe forumul asta sa fie atacate ideile, nu persoanele.
No shit.