View Single Post
Old 08 Jan 2012, 15:21   #17
omudindulap
Long Distance Dreamer

omudindulap

Intentionam sa le vad oricum si pe celalalte, dar le-am mentionat pe cele noi nu doar pentru mine, ci si pentru ceilalti, care probabil asteapta ceva noude la cei doi regizori.
Nu am vazut originalul Funny Games, primul meu Haneke fiind chiar remake-ul, iar pe atunci nu stiam eu ce invarte neamtul.
Cat despre problema pusa de tine, sunt de acord, e foarte probabil, daca nu, chiar sigur, ca filmele care vor iesi acum sa fie (mult) sub capodoperele lor. Nu stiu, o fi atractia asta spre nou, curiozitatea (ce nazbatie o mai fi facut maestrul, cu ce vine nou etc.), habar nu am. Aceeasi chestie mi se intampla si cu W. Allen (care-i exemplul perfect pentru ceea ce am spus mai sus), nu i-am vazut inca toate filmele din perioada de glorie, desi pe cele mai importante cred ca le-am bifat, dar ii astept cu nerabdare noile creatii, care, in ultimii multi ani sunt clar sub un Manhattan sau Annie Hall.
Oricum, nu mi se pare chiar ilegitima chestia asta, caci, in fond, e vorba de un singur film care apare peste un an, perioada in care poti lejer urmari 4-5 filme ale unui regizor.
Apropo, ai vazut trilogia Pusher?

Last edited by omudindulap : 08 Jan 2012 at 15:29.
omudindulap is offline   Reply With Quote sendpm.gif