View Single Post
Old 07 Jan 2012, 18:11   #1046
alexandru_d
Senior

alexandru_d

Originally Posted by aniela07:

Ce ma bucur cand gasesc oameni carora cartea asta li s-a parut mediocra!
Dupa Mar adentro, filmul deja nu mai conteaza nici el.

Eu am luat-o de la Biblioteca Judeteana pentru o prietena, primul lucru pe care doamnele de acolo mi l-au spus a fost ca este o carte trista si mi-au starnit curiozitatea, voiam sa vad ce anume le-a impresionat, in special pentru faptul ca au acces la un numar mare de carti (sunt impresionate asemenea majoritatii femeilor de orice sau chiar are ceva cartea aceasta). Povestea o consider trista pentru ca incerc sa imi imaginez ce poate insemna un astfel de incident pentru o persoana (personajul avusese o viata "la limita",tocmai voia sa isi achizitioneze o masina rapida ca mai apoi sa se afle la polul opus), pentru familia acesteia, insa cartea nu mi-a transmis nimic.

Am urmarit postarile tale si am observat ca ai un ochi critic, poti sa postezi te rog o lista cu titluri pe care tu le recomanzi ?

Am vazut ca ai citit trilogia Millennium si nu ai fost foarte incantata de ea si mai am exemplul unei prietene care incepuse sa citeasca o carte scrisa de o persoana (tot nordica) care s-a trezit cu veleitati de scriitoare si partea frumoasa este ca avea si niste preturi "interesante" la carti ceea ce ma face sa ajung la concluzia ca sunt totusi persoane care incurca talentul pentru a scrie cu dorinta de a-si vedea numele scris pe o carte.

Last edited by alexandru_d : 07 Jan 2012 at 22:23.
alexandru_d is offline   Reply With Quote sendpm.gif