Pentru ca nu prea am mai dat pe aici de cateva luni bune, o sa mentionez ultimele filme vazute.
"The art of getting by" - Un film destul de micut, vreo ora jumate care are in rol principal pe (cunoscuta?) Emma Roberts si pe piciul din filmele lui Jhonny Depp: Fredie Highmore. Domnisoara mi s-a raput cam plictisita/plictisitoare in tot filmul iar cliseele din care facea parte nu erau deloc credibile; fata popoulara, frumoasa etc care TOTUSI avea nu stiu ce dezechilibru emtional. Pe de alta parte Freddie a avut un rol chiar bunicel, insa personajul in sine era un pic exagerat. Filmul nu cred ca se vrea ceva iesit din tipare, revolutionar sau ceva de genul asta dar totusi mi-a placut, simplu, un pic patetic dar simpatic.
8/10
One day
Daca la filmul mentionat mai sus nu aveam mari pretentii, la acesta asteptam ceva memorabil; dar nu a fost nici pe departe asa caci Anne hathaway pe care o simpatizez de cativa ani buni a cam dat-o in bara (scuzati expresia). Rolul ei mi s-a parut sec, fara fond si superficial. Nici pelicula in sine nu e mai buna .. ori poate am avut eu asteptari cam mari.
7/10
Legends of fall
Un film bun, chiar foarte bun; recunosc ca am decis sa ma uit la el stiind ca va exista un Brad Pitt in floarea varstei cu pletele lui blonde dezmierdate de adierea vantului(stiu, exagerez!). Nu am ce sa spun prea multe despre film, parca prea multe tragedii pentru a mai fi mentionate; natura umana in esenta ei fundamentala care este pusa in corelatie cu vocea launtrica si irationala a ursului. Repet, un film bun, un rol si mai un a lui Brad Pitt, metafora principala a filmului demna de cugetat iar finalul ,cea mai crunta pedeapsa pentru Tristan :sa fie omorat de propriul viciu.
9/10
Midnight in Paris
Cel putin pentru mine filmul acesta nu reprezinta vreo capodopera precum filmul de mai sus dar exceleaza prin feeling-ul pe care il da spectatorului. Coloana sonora superba, magia peisajelor parisiene si aroma vremurilor ce mult trecute fac din acesta un film cu adevarat memorabil. Povestea din planul alternativ nu mi s-a parut inghegata destul de bine, iar dialogurile nefiresti. In privinta actorilor am ramas surprinsa de Owen Wilson care a facut un rol bun, nu greu, dar macar i-a iesit, pe de alta parte logodnica a carei nume imi scapa a fost insuportabila, ma gandeam cum de au ajuns cei doi sa se si logodeasca;filme.
9/10
|