Exagerezi rau cu Brooks din punctul meu de vedere.Pentru mine, interpretarea sa a fost o supriza si nu neaparat una buna pentru ca m-am obisnuit cu el in comedii,unde joaca oameni fara prea multa coloana vertebrala,mai gainari daca vrei.Albert Brooks,pentru mine seamana cu Woody Allen,analizand totul pana la ultimul detaliu doar ca nu e asa de urat si ceva mai fermecator.
Acestea fiind spuse,cred totusi ca a fost distribuit gresit pentru ca aici iese din tiparul personajelor pe care e obisnuit sa le joace de obicei doar ca nu m-a convins pentru ca nu-l ajuta nici varsta si nici fata pentru un mafiot.
Pe langa astea,rolul vine cu excesele sale(scena in care ii infige furculita in gat lui tipul ala si ce altceva mai prinde pe masa).Pur si simplu mi s-a parut un personaj negativ slab per total lipsit de credibilitatea de a pune multe probleme driver-ului, desi o face(cam fortat).
Ron Perlman chiar mi s-a parut un personaj de umplutura.Cranston e un actor extraordinar si nici macar nu e folosit la potentialul sau in film.De Gosling si Mulligan nu are rost sa mai vorbesc,am facut-o destul in topicul filmului.
Astea sunt punctele slabe ale scenariului, pentru ca nu contureaza bine personajele si pune un zid intre spectator si ele fiindca nu poti sa simpatizezi cu vreunul sau macar sa le intelegi trairile.In cel mai bun caz,Brooks e decent,ceea ce inseamna ca e peste toti ceilalti din film,dar asta nu spune prea multe.
Eu unul,nu vad pacing-ul extrem de lent ca o trasatura originala, ci un defect pentru ca nu e folosit in folosul filmului(character development) ci doar sa admiram noi ce cadre dragute in stil art-house poate sa filmeze Refn.
Daca nu stiam mai bine,bazat pe ultimele 3 filme ale lui Refn,as fi spus ca a devenit regizor de filme dupa ce-a inceput ca regizor de videoclipuri sau reclame.
E frumos dar nu in sensul natural,ci mai degraba ca o femeie cu trasaturi interesante care-si face operatii estetice pana ajunge dependenta de el, pentru ca look-ul e tot ce are.Daca ar fi reusit sa aiba si ceva de spus pe langa faptul ca e placut pentru ochi atunci as fi inteles de ce era considerat ca filmul anului,dar nu e cazul.