View Single Post
Old 31 Dec 2011, 15:52   #20
Federico
Snob Elitist

Federico

Originally Posted by Twinsen:
Umm, nu vreau sa deranjez, dar ati remarcat ca Drive e un film cu batai, nu?
Mi se pare mie sau chiar incerci sa sugerezi ca am/as avea o problema cu ideea de batai in sine? Did I just hear you say that?! Am I fucking dreaming here?!! (Relax, nu e tonul pe care vorbesc, doar citez din o faza superamuzanta din "Ghost Dog"). Si "7 Samurai" si "Pulp Fiction" si "Godfather" si "Taxi Driver" sunt filme cu batai...
Quote:
Cu personaje de benzi desenate.
WTF?!
Quote:
Care nu are practic nimic de spus.
Cui? Mie mi-a "spus" destule. Sunt sigur ca daca cercetezi cu atentie mai gasesti si prin randul criticilor profesionisti din toata lumea indivizi care ar tine sa te contrazica.
Quote:
Idealul vostru in materie de filme e sa va uitati la imagini frumoase?
Nu, nu cred. Dar "Drive" nici nu e genul ala de film (calofilie fotografica).
Quote:
Frederico, inteleg ca in nota aia de zero (ZERO!) data lui Never Let me Go ai inclus si interpretarea lui Carey Mulligan? Da-mi voie sa-ti spun ca Mulligan transmite de zece ori mai mult in Never Let Me Go decat in Drive si asta nu are nimic de a face cu timpul in care e pe ecran.
E o poveste mai lunga si mai veche aici. Dar ideea e ca eu am o problema cu ecranizarile de obicei. Daca vine si dupa ce am trecut prin carte in prealabil, si la scurt timp dupa (24 h in cazul asta) si daca mi-a si placut mult lectura, si daca si filmul nu exceleaza dpdv al unei obiectivitati elementare... atunci e crima si pedeapsa. Ceea ce s-a si intamplat aici. Nota aia e evident nu e una ortodoxa, daca ar fi sa fac un efort si sa-mi obiectivez cat de cat subiectivitatea as zice ca filmul e de o mediocritate "hexagonala" deplina. Insa eu am notat cu 0 experienta mea subiectiva si personala in sine. A fost un dezastru.
Quote:
Da-mi voie sa-ti spun ca Mulligan transmite de zece ori mai mult in Never Let Me Go decat in Drive si asta nu are nimic de a face cu timpul in care e pe ecran.
Speak for yourself pls.
Originally Posted by Kriss_Kringle:
Opa,Twinsen a facut prima mutare,presimt ca iese cu scantei.

Ca sa fiu on-topic,o sa mai astept vreo luna pana se mai aduna titluri ca mai sunt destule PE care nu le-am vazut inca.
LOL, instigator mic si afuristi ce esti! Eu zic sa-ti sa-ti rezolvi intai problemele cu doamna gramatica si abia apoi sa vii sa bagi batul pe la garduri. (Pls no offense, n-o spun cu rautate, glumesc doar. )
Originally Posted by Liviu-:
Nu cred ca-s cea mai de incredere sursa pentru chestia asta. E o chestie mai mult personala...
Yeah yeah I know (and hate) the feeling too. Sa fii responsabil de timpul cuiva, de-aia urasc sa fac recomandari (persoanelor de care imi pasa cat de cat ) chiar si cand ma roaga insistent. Dar las c-am bagat eu de seama, e o compatibilitate decenta intre frecventele pe care ne situam ca sa mai smulg un hint cu forta de la tine... Insa, pe langa asta, uitasem sa spun ca m-a mai bulversat ceva din topul tau. Si anume:
Quote:
3. The Sunset Limited
4. A Separation
I mean, G... si mie mi-a placut "Sunset" dar saracul e in postura in care ii poate fi contestat si statutul de film autentic. Da, poti sa zici ca e ceva filmat deci e film, dar totusi... limbaj cinematografic - ioc.

LE: Mi-am adus aminte ca am vazut si "Le Quattro Volte" si l-am bagat in top. Mi se pare ca nu era prezent in lista cinemagiei si de-aia l-am trecut cu vederea desi filmul este eligibil.

Last edited by Federico : 31 Dec 2011 at 16:07.
Federico is offline   Reply With Quote sendpm.gif