View Single Post
Old 30 Dec 2011, 22:58   #11
Liviu-
Film Dissection

Liviu-

Twinsen, no offense, dar chiar ma doare undeva de impresiile altora despre filmul ala. Tu ai fost tot timpul sustinatorul impresiilor personale despre un film, ar trebui sa realizezi ca ceea ce simte cineva cand vede un film e foarte diferit de ce simte altcineva. N-am de gand sa continui pe subiectul Drive, mi-am batut gura degeaba pana acum si n-am de gand sa explic ceva ce e in primul rand personal: modul in care traiesti, simti si intelegi un film. A fost destul de clar ca mie filmul mi-a transmis mai mult decat scenariu mediocru sau ce alte impresii au avut diverse persoane fata de Drive. La fel s-a intamplat si cu The Tree of Life.

Nu ca as incerca sa ma ascund dupa parerea criticilor, chiar nu-mi pasa foarte mult de parerea lor, e doar ceva strict orientativ, dar din moment ce atatia il apreciaza trebuie sa fie ceva de capul lui, nu? Oamenii aia trebuie sa fi simtit si ei ceva cand l-au vazut, ceva ce clar voi n-ati reusit sa apreciati la filmul asta. Nu ma intelegeti gresit, asta nu-i neaparat un defect, fiecare cu ce-i place. Cu cat mai repede intelege toata lumea lucrul asta, cu atat mai bine. De asta am pus si Biutiful inaintea lui Melancholia, de asta am pus Warrior inaintea lui The Turin Horse, film care mi s-a parut ca a avut o idee foarte buna, o imagine foarte buna, dar care m-a plictisit prin repetitivitatea sa, desi aceasta era necesara pentru tema filmului.

PS: Apropo de Never let me go, uite, mie mi s-a parut un film extrem de banal, desi a avut cateva roluri bune. Cred ca a avut o idee foarte buna, dar povestea decurge mult prea rapid si mi s-a parut ca lasa niste gauri (emotionale, nu de scenariu). Cred ca filmul s-a terminat prea rapid. Sunt sigur ca si tu ai aceeasi impresie despre Drive. E clar ca n-am rezonat cu filmul ala si, desi rolul lui Mulligan e mai bun acolo, filmul per total nu mi-a transmis nimic. O fi vina mea, dar asta sunt eu, i-am dat atentia filmului si am considerat ca nu e destul. In topul meu filmul asta n-ar prinde nici macar locul 20. But that's just me...

Last edited by Liviu- : 30 Dec 2011 at 23:06.
Liviu- is offline   Reply With Quote sendpm.gif