M-a facut Bremen curios asa ca am luat si eu The kid with a bike sa-l vad.In prima jumatate a filmului ii simti dorinta saracului copil de a se reintoarce la ta-su,care-i da flit desi ii pasa de el in felul lui dar se comporta dinadins ca un nenorocit ca sa nu se mai intoarca Cyril la el.In disperarea lui ar face orice ca sa-l accepte din nou,chiar si sa jefuiasca pe cineva,ceea ce se si intampla de fapt dar tot nu-i de ajuns.In final o accepta pe Samantha dar e rasplatit de fiului vanzatorului de ziare cu aceeasi moneda ca na,dupa fapta si rasplata.Mi-a placut ca atunci cand s-a ridicat n-a mai comentat si a aratat deja ca se maturizeaza.Desi e enervant Cyril ca personaj pentru ca e un drac impielitat,e jucat foarte convingator de Thomas Doret care imi aduce aminte de Tintin(cel din film).Sunt totusi cateva momente care nu m-au convins cum ar fi scena din masina cand e pus de catre Gilles sa isi ceara scuze altfel nu mai il vor lua acasa si Samantha ii spune ca n-are nici un drept sa zica asa ceva iar acesta o pune sa aleaga intre el si Cyril.Mi s-a parut fortata pentru ca nici macar nu era la ei de prea multa vreme ca sa zica ca ii dadea mai multa atentie pustiului decat lui.Cealalta scena a fost cand i-a atacat pe cei 2 care au cazut ca mustele din prima lovitura.Prea aduce a filme din anii 40 in care dupa un pumn erau deja inconstienti.Mi-am luat mai multe filme de fratii Dardenne(Rosetta,The child si La promesse)pentru ca imi place stilul lor.
Nota 7.5/10
@Federico: Crede-ma,chiar nu o fac in mod intentionat dar ma gandeam sa-l vad de mai demult dar ma facea sa-l evit nota de pe imdb si alte review-uri.Nu o lua personal dar chiar cred ca e genul ala de film care n-are nici un pic de sens, pe care anumite persoane il percep ca pe cine stie ce mini capodopera neinteleasa si sunt in stare sa inventeze orice fel de nebunii ca sa-i dea o semnificatie ascunsa(cam ca gagiu' ala care manca rahat despre Drive de care vorbeai tu) filmului doar ca sa para mai speciali si sa se diferentieze de mase.Stii tu vorba aia "Whatever helps you sleep at night."