View Single Post
Old 29 Dec 2011, 23:03   #4067
Kriss_Kringle
Guru

Kriss_Kringle

Am sarit si eu in bandwagon si am vazut Valhalla Rising.Ce pot sa zic...am pierdut 1 ora si 30 de minute degeaba.Inca o data mi-a dovedit Refn ca e "all style and no substance".N-are nici o directie filmul,ca sa spun ca scenariul e prost ar insemna ca ii fac un compliment.Toti actorii au fost absolut de lemn reprezentand personaje extrem de unidimensionale,ce-i drept nici n-au avut cu ce sa lucreze pentru ca nu exista o poveste,totul e trantit acolo ca sa treaca timpul.Mi-a placut totusi cum a fost filmat,sunt cateva cadre interesante de-a lungul "filmului" si niste peisaje absolut superbe.Mads Mikkelsen e un actor pe care-l apreciez foarte mult dar in afara de cateva scene de lupta,saracul n-a avut ce sa mai faca,doar pozand in cadre lungi si inutile.Pe langa asta nu-l ajuta cu nimic ca e mut,dar ne-a obisnuit regizorul cu asemenea personaje principale pentru ca nici Bronson si nici Driver nu sunt foarte vorbareti.Datorita scenariului inept nici macar n-am avut impresia ca ma uit la un film in toata regula, ci doar la niste scene stilizate fara noima in care s-a intamplat sa se afle si niste vikingi.

Nota 4/10