Eu prima data am vazut Valhalla Rising cand aveam nevoie de ceva mai diferit. M-am uitat la nota de imdb...meh, m-am uitat la trailer...hmm, incep sa vad filmul in timp ce mancam si devine din ce in ce mai interesant. Se termina filmul si eu eram

Wtf did i just watch?! Nu ma asteptam deloc la asa ceva. Eram atat de surprins ca nici nu stiam daca mi-a placut sau nu. Peste cateva zile il revad si mi-a placut la nebunie. Chiar daca se aseamana cu unele filme sta foarte bine pe picioarele sale.
Daca n-ai vazut inca ar trebui sa incerci si Bronson. E demential filmul (nu stiu a cata oara zic lucrul asta), la fel ca si rolul lui Hardy. Foarte bine jucat si foarte bine realizat. Refn e clar un tip super talentat. Ar trebui sa-i vad si trilogia Pusher, poate imi fac timp in vacanta asta pana nu se termina...
PS: Pentru cei care se plangeau de lipsa de realism din Drive, Refn arata o anumita predispozitie catre cadre artistice in dauna realismului inca din Bronson. Ca tot aveam discutia aia legata de cat de realistic s-a vrut a fi filmul apropo de scena cu dansatoarele.
www.youtube.com/watch?v=18Wv6nm1Qvw Ma refer la politistii care stau pe boxe.