Thread: Drive
View Single Post
Old 28 Dec 2011, 17:36   #125
Mercutio
Guru

Mercutio

Originally Posted by Federico:
n-a mers cu back? incearca sa-ti amintesti mereu sa selectezi si copiezi textul inainte de a submite postul (dar, pe langa asta, ar trebui sa mentionez ca asa gestioneza zeii uneori destinele celor care vor sa ma contrazica )
poate nu te contraziceam , si oricum sa fii contrazis nu e chiar asa rau, as zice. depinde cine te contrazice
exista unele filme, mai mult decat altele, care nasc contradictii. e firesc. am vazut critici consacrati avand opinii total opuse in privinta unor filme. aceluiasi film un critic ii acorda patru stele (din patru), iar altul ii acorda bila neagra.
despre altceva voiam sa-ti comunic eu insa.
dans la vie, mon cher, nu ai peste tot posibilitatea de a face alegeri.
eu unul, cand se poate, o fac. cand e vorba de filme, muzica, literatura, vreau sa aleg ce e mai bun, pentru ca e posibil, macar aici. cand vreau sa aflu despre cinema, caut cei mai buni autori, ii aleg pe profesionisti. iar Bordwell e unul dintre ei. eu n-am citit decat cateva articole de-ale lui. am gasit la armata salvarii Film art - an introduction, ed. 6, cam uzata, dar buna, cu 3.99$, care asteapta s-o citesc. acuma vei spune ca bat campii, iti recomand autori pe care nu i=am citit inca. well, nu chiar, am citit alte 4-5 carti, de autori francezi, englezi, care il dau drept referinta.
in general je m'en fous de ce citesc altii, dar fiind aici, pe un forum de cinefili, imi permit sa mai schimb cate o idee in privinta asta, sa fac cate o mica recomandare.
deci, in opinia mea, nu ai ce invata de pe blogul acela, decat cum sa produci fraze intortochiate si pompieristice. ceea ce esti capabil deja
de aia ziceam ca iti pierzi vremea. dar daca te amuza, n-ai decat...

Last edited by Mercutio : 28 Dec 2011 at 17:49.
Mercutio is offline   Reply With Quote sendpm.gif