deci, la politie e zero, atat de beat eram ca nu am facut comanda la taxi, m-am postat in statie la hanu lu manuq, si primu verde care a trecut am ridiat mana, m-a intrebat unde merg, i-am zis drumu taberei, m-a intrebat mai exact unde , i-am zis ca pe timisoara a zis ok. m-am postat in spate si dus am fost, pe drum tin minte ca am mai vb cu omu despre twente, stiu ca am scos telefonu sa vad cat era cceasu, si acum tin minte ca arat 06:02, l-am bagat in buzunar, am continuat drumu.
Tin minte ca vb despre twente, etc, si am ajuns. am platit , si spre greseala mea, nu am verificat bancheta din spate cand am coborat, cum fac de obicei, am pus mana la pantalon in dreptul buzunarului, unde era portofelu, si am zis ca e telefonu, i-am urat sarbatori fericite, seara frumoasa si dus am fost.
Ajung acasa, si acum e faza frumoasa : unde e aifonu? cu greu ma deplasez la pantaloni, la geaca, iau alt telefon, si sun, si mare mirare suna : opresc muzica sa aud , dar nu am auzit nimic. sun in continuu, si incep sa am flesuri ca in cluburi il aveam , in fire il aveam etc... suna si suna si suna si dupa 10 minute imi respinge si apoi telefonu inchis si asa a ramas mandea fara telefon fix in ajunul sarbatorilor.
concluzie:
1. bag telefonu numai in buzunar cu fermoar.
2. ma uit la numarul taxiului
3.verifi bancheta inainte sa ma dau jos
4.nu mai vorbesc cu taximetristi
5.avea un logan galben
6.avea si gipies
7.daca ma mai urc vreodata in masina cu ala, ca de uitat nu il uit indoi telescoapa pe el daca vad telefonu meu
8. sa dea dumnezeu sa nu petreaca craciunul cu cei dragi.
9.e un lucru ce naiba? o sa imi iau altul... nu e un capat de lume,dar,era lucrul meu , care il foloseam
10.vinovat sunt eu , si recunosc ca daca as gasi un iphone intr-un taxi nu l-as returna