View Single Post
Old 17 Dec 2011, 23:53   #16
Liviu-
Film Dissection

Liviu-

Tu chiar nu-ti dai seama cat de idiot esti? E si mai penibil atunci cand pui imaginile alea. Ti-am raspuns la toate intrebarile si tu niciodata nu mi-ai raspuns mai departe. Motivul e clar, pentru ca esti total pe dinafara, dar de ce anume tot continui din imbecilitate in imbecilitate e o mare enigma.

Si ca idee, eu sigur o sa intru in contact cu persoane infectate HIV in viata asta, o sa am contact fizic cu ele si o sa le tratez. Mie nu mi-e frica, tu ce tot te caci pe tine de frica si paranoia?

PS: Imagineaza-ti ca o sa fii infectat cu HIV fara sa fie vina ta (asa cum sunt probabil multe persoane acum)... sau poate chiar esti si inca n-ai aflat. Considera-te infectat HIV si gandeste-te ca tot ce zici tu aici ti se aplica tie. Ti se pare corect?

In fine, eu cu tine am terminat discutia. Mai citeste despre HIV/SIDA si discutam apoi. Pana atunci nu faci decat sa-ti dai cu parerea din ce ai auzit de prin cine stie ce locuri... tine minte totusi, HIV se transmite foarte greu, chiar si daca faci sex cu o persoana HIV+ nu e neaparat sa-ti dea si tie, chiar daca intri in contact cu sangele si alte secretii tot nu-i neaparat (asta presupune sa ai si tu o rana, nu sa fie sangele lui pe pielea ta), nu se transmite prin saliva, nu se transmite prin sange daca e la mai mult de jumatate de ora dupa sangerare (HIV in 15 minute pierde 80% din infectivitate, iar in 30 minute e gata). Asta e si motivul la rece pe care-l vrei tu...

Last edited by Liviu- : 18 Dec 2011 at 00:20.
Liviu- is offline   Reply With Quote sendpm.gif