aceasta combinatie, facuta in doi timpi si trei miscari, mi-a placut atat de mult, incat simt si acum savoarea ei.
pappardelle cu spanac. minunat de simplu si ucigator de bun.
pentru cine mai doreste sa se relaxeze 15 minute gatind o asemea cina, scriu ingredientele:
-pappardelle. se gasesc la supermarket. nu le confundati cu perdeaua de muste, va rog.
evident, se fierb cat scrie pe pachet.
-2 linguri de ulei de masline.
-300 de g de spanac proaspat.
-3-4 sampinioane medii.
-branza pentru paste, sau daca nu aveti, cascaval sau branza telemea uscata..
-2 fire de usturoi verde, sau unul.. eu am avut 2 firaviciuni care au fost numai bune de dat gust pastelor.
succesuri!
IMG_5592.JPG
IMG_5594.JPG
IMG_5596.JPG
sa mancati bine! (nu numai de Craciun).
L.E.: pentru a accentua mireasma,puteti stoarce putina lamaie pe deasupra, inainte de a presara branza, sau puteti pune o lingurita de vin alb peste spanac, cand este aproape gata, in tigaie. depinde de preferinta fiecaruia.