Imi place cum m-ai facut pe mine personaju negativ iar pe tine ala bun.Una la mana,exemplele care le-ai dat tu sunt de domeniul trecutului,pe mine ma intereseaza in prezent.Am batut Olanda si ne-am calificat la Euro,dar am facut-o printr-un gol din offside al lui Goian.Zici ca nu ne-am facut de ras la turneul final,ne-am facut doar partial, pentru ca n-am fost in stare sa batem o echipa a Olandei care practic ne invita sa le dam goluri ca sa mergem mai departe.A doua la mana,si eu am fost ani la rand suporter infocat al Rapidului,si la bine si la rau,am fost si la stadion cand au venit la Constanta,dar toate lucrurile au o limita.Pana cand o sa sustii echipa ta,cand vezi blaturi,lipsa de profesionalism pe teren,huligani in tribune,arbitri incompetenti si patroni de club care isi bat joc de sportul asta?Esti ca o persoana care are in fata o gaina,stie ca e gaina pentru ca cotcodaceste ca o gaina,merge ca o gaina dar refuza sa recunoasca ca e o gaina.Si pe langa asta,fotbal ti se ofera peste tot pe glob,nu trebuie sa fii obligat sa te uiti doar la cel romanesc.Eu nu-mi mai fac rau ca nu mai urmaresc fotbalul romanesc de ceva timp,iar tu si putinii "mega-optimisti" ar trebui sa realizati ca ceea ce vi se ofera e circ,nu fotbal,dar va uitati,pentru ca va si place, si cu asta inchei dezbaterea.