View Single Post
Old 08 Dec 2011, 23:23   #3838
AndreiStefan
Guru

AndreiStefan

Pai daca as trai din amintiri, nu ar trebui sa fiu eu cel mahnit/suparat/ofticat/carcotas care nu apreciaza ceea ce au realizat echipele romanesti in Europa? Nu esti tu cel care nu se da pe spate la un egal sau o victorie amarata in Europa, iar eu cel care apreciaza aceste "mici realizari", in ochii celor care viseaza la cai verzi pe pereti, dar nu si in ochii celor care vad exact unde ne aflam si cat putem?

Cu manuta ta ai scris ca nu scoatem capul in Europa...ti-am dat nenumarate exemple mai sus, sferturi in Uefa intre 2 echipe romanesti, semifinala de cupa Uefa...victorii/calificari contra unor echipe cu bugete colosale(compartiv cu ale noastre), precum Valencia, Feyenord, Hertha, Sporting, Sahtior etc...victorii ale nationalei cu Olanda, Cehia...egaluri chinuite, dar egaluri cu campioane mondiale...

La ce ne raportam ca avem pretentii de primavara europeana in UCL...de finale sau trofee...de calificari la mondiale? La bugete de 6 milioane? La grupe de copii si juniori construite pe banii unor oameni binevoitori si nu pe banii statului? De aceea ti-am sugerat sa investesti tu daca ai pretentii asa de mari...unde e cliseul in ce am spus? Suntem la coada Europei la capitolul economie, dar visam la investitii de sute de milioane in fotbal...

Vrei sa apara 20 de Messi in fiecare judet din tara, sa joace pe 10000 luna, sa stea cu lunile prin cantonamente si sa manance pamantul pe teren? Uita-te la sarbi sau la croati cati jucatori talentati au...si totusi la nivelul echipelor de club sunt mai praf ca noi. De ce? Pentru ca ei au investitori care fac bani, nu care baga. Noi cu gloabele noastre, de bine, de rau, ne batem acolo sus an de an...sunt curios ce-ar fi la gura ta, sarb fiind...

Sa sti ca ma uit si la Liga 1, merg si pe stadion cand am ocazia...dar imi incurajez echipa si la bine si la greu. Ma uit si la meciurile nationalei, cu toti alcolistii si drogatii ei...pentru ca este nationala tarii mele, in care m-am nascut si de care ma simt legat sufleteste.

Asta e alternativa mea si ceea ce pot eu sa ofer ca suporter...ca roman...fotbalului romanesc. In Anglia stadioanele sunt pline si in liga a 3-a...la noi se intra pe teren sa batem jucatori. Tu ce poti oferi de ai asa pretentii marete? Picioare? Petarde? Ofera ignoranta, daca tot esti dezgustat de performantele echipelor romanesti.

Quote:
Eu,spre deosebire de tine,am acceptat ca n-o sa facem purici in fotbal,nici cu nationala,nici cu echipele de club.

Ma repet, nu te mai uita...nu-ti mai face rau.

Lasa-ne pe noi, astia putini "mega-optimisti" sa ne bucuram de putinul fotbal ce ni se ofera.