View Single Post
Old 08 Dec 2011, 14:45   #3834
AndreiStefan
Guru

AndreiStefan

Originally Posted by iiii:
Vasluiu se sparcaie, Steaua ia bataie cu 5-0 de la niste jidani... de dinamo nici nu mai vorbesc ca aia erau topor,
credeti ca dinamo daca se califica in grupele uefa facea fata unor echipe precum : standard , hannover si fc copenhaga? sa fim realisti....

sper ca glumesti in privinta celor de la Vaslui...

La prima lor prezenta intr-o grupa europeana, o echipa infiintata in 2002, cu buget de 6-7 miloane si impotriva unor forte ale Europei din campionate extrem de puternice, Sporting si Lazio, lasand deoparte pe Zurich care nici ea nu e de neglijat, a reusit sa depinda doar de ea pentru o calificare in primavara europeana.

Ti se pare putin? Au condus cu 2-1 la italieni fiind egalati aiurea pe final, s-au luat la harta in Portugalia dar de la greseala lui Wesley s-a naruit totul, au batut pe Sporting acasa, au fost egalati prosteste de Zurich acasa si s-au batut de la egal la egal cu prima echipa a celor de la Lazio...iar acum merg la Zurich pentru a-si asigura calificarea...ca reusesc sau nu, din punctul meu de vedere, merita tot respectul!!!

Intr-adevar merita sa arunci cu noroi in Steaua cand pierde lamentabil cu 5-0 la Maccabi...in Dinamo ca se face de ras, din nou...de Rapid si al lor Mucescu care se batea cu pumnii in piept si s-a inecat ca "rapidistii" la mal...dar de Vaslui nu pot decat sa fiu mandru si sa ma bucur ca o echipa romaneasca mai ne reprezinta cu succes.

Tipic, romanesc...nu ca eu as fi alta natie...e sa aspiram spre obiective marete...supreme...sa participam la curse de F1 cu dricuri si carute si sa ne miram de ce nu castigam. Suntem o tara cu un nivel economic deplorabil dar vrem fotbal de UCL...ii futem in gura pe Jiji, Copos, Badea, Porumboiu etc...ii acuzam ca ei strica fotbalul romanesc...dar nu oferim nici o alternativa pentru succes. Ca sa ajungem la rezultate marete, trebuie sa invatam mai intai sa ne bucuram de micile reusite si treptat sa muncim...sa speram...sa crestem si sa educam jucatori DE CARACTER si CU PERSONALITATE, nu maimute de tabloide.

Poate sunt eu prea optimist, dar am fost crescut si invatat sa ma bucur chiar si de cele mai mici si nesemnificative lucruri...si orice victorie, oricat ar fi ea de mica, e de aplaudat, nu de blamat.

Forza Steaua si Vaslui saptamana viitoare!