Originally Posted by danonino:
Toata lumea radea de Arsenal, din august pana in octombrie foarte multa lume o vedea ca si retrogradata din campionat, ii prevesteau si o veritabila umilire in Liga Campionilor, asta daca ajungea acolo.
Ei bine, a ajuns acolo. A fost singura echipa din Anglia care a reusit sa isi asigure calificarea inaintea ultimei etape europene, in campionat e pe locul 5 si neinvinsa de multe meciuri.
Toata treaba asta imi aduce aminte de 2003, cand Wenger declara foarte relaxat ca Arsenal poate termina campionatul neinvinsa. Din secunda doi, toata lumea a ras de el, nimeni credea ca asa ceva e posibil pentru o echipa precum Arsenal. Si a venit sezonul 2003/2004, s-a si terminat iar Arsenal era pe primul loc cu 0 in dreptul la "Infrangeri".
Expertii lu' peste... BINE PA!
|
Presa din Anglia n-o haleste pe Arsenal tocmai din cauza lui Wenger,sunt cam xenofobi.Ani la rand am vazut cum se iau de ei chiar si pt cea mai neinsemnata infrangere pe cand Manure era laudata oricand.Si arbitrii au fost impotriva lor in ultimii ani, pe cand Manure a fost favorizata.La inceputul campionatului, Arsenal era in criza,acum cred ca Manure e.