View Single Post
Old 07 Dec 2011, 10:36   #228
iiii
cu 4 de i

iiii

schema hop tzop! : munca acasa munca acasa munca acasa munca acasa munca acasa si ghici ce? iar munca acasa munca acasa etc.

eu cred ca am o problema cu mersul acasa dupa munca, rar ajung direct, pentru ca , imi place sa ies la socializare , sa ma vad cu poporu, sa aflu noutati, sa punem tara la cale etc...

dar las, stiu ca daca bei acasa , e mai ieftin, mediul tau, muzica ta, dar o sa ajungi sa te plictisesti, ca in local, mai vezi una, alta, cunoscuti probabil etc....

hai sa iti povestesc eu o faza, tinand cont ca am o mare boala pe femeile grase... eram aseara in Mes Amis, jos, si e cam ingust... si la o masuta erau 2 cupluri., pana aici nimic iesit din comun, dar, un mare daaaaaaaar : un cuplu era normal, adica tipa slabuta tipu slabut, dar celalalt cuplu , tipul ziceai ca e anorexic, poate chiar era, dar iubitica lui.... tanc! mastodont! hipopotamita de aia, cu gusa de pelican.... si erau bancute, de 2 persoane , si tipa statea pe jumatate de bancuta + un scaunel, si tipul s-a intors cu spatele la ea, si s-a rezemat de ea , cum ai sta rezemat pe jos, cu spatele de canapea... am zis wow, trebuie sa fac poza, dar m-am luat cu altele si s-a dus farmecul.

cand tipa mastodontica s-a ridicat, noi, ne puneam problema, cum ar fi daca se imbata asta cui, si nu mai poate urca scarile... trebuie scripete sau ceva de genu...

si uite glumele de genul mi-au facut seara mai frumoasa....