Originally Posted by Twinsen:
Eu incerc sa judec fiecare situatie in parte, ca sa nu fiu nevoit sa ma bazez pe prejudecati. Episodul mi s-a parut fals si ipocrit, in dulcele stil politically correct unde orice personaj handicapat e automat o persoana minunata, superioara oamenilor obisnuiti.
|
Haha, Twinsen, handicapatii sintem noi. Tu poti sa simti o culoare sau simti parfumul cuiva de la 50 de metri? Doar o paranteza, unul din cei mai frumosi barbati pe care i-am vazut vreodata era orb, l-am vazut citeva zile la rind, in metrou, de departe era cea mai destinsa persoana din tot vagonul si nici macar o secunda nu l-am privit ca pe un handicapat. Un alt tip care mi-a sarit in ochi era in scaun cu rotile, asa m-a fascinat ca pur si simplu l-am urmat fara sa am treaba in directia aia. Nu-mi amintesc sa fi urmarit alt barbat vreodata pe strada

Nu cred ca am o atractie pentru handicapati, adica nu ma atrage handicapul si in nici un caz nu sint o persoana care arata multa compasiune, pur si simplu la astea 2 persoane m-a atras "lumina" pe care o emiteau, dar nu cred ca poti intelege asa cum nu intelegea nici taximetristul
MinRep, multumesc, banuiam ca asa stau lucrurile si ca merita vazut.