ia nu mai faceti voi misto de matizul meu! matizul meu o sa prinda o viteza acceptabila atunci cand o sa poata functiona prin teleportare, ce reactie de avion... da' e bine asa. catinel, ca oricum se misca prin Bucuresti mai repede decat cine stie ce bmw de sta la semafor ca nu e loc. am vazut azi un mercedes din ala micutz micutz. nu-mi vine sa cred ca cei de-au dat nastere la ceea ce se numeste mertzan pot face niste masinutze asa simpatice. simpatice rau. dar era 3800 de euro (neg) si neinscrisa. dar era asa frumusica. frumusica foc! lasa, ca ma fac eu mare, nu-mi iau eu mercedes din asta user friendly?! bine, asta daca nu gasesc un cinquecento...
vai Cham, Germanica!!! Germanica ruleZ! vaaaai, ce vreau si eu la Germanica!
cat despre nenea Richards, gata, si-a mai revenit dupa vreo 20 de pagini. vorbeste despre blues, despre cum snobii astia (se aplica si in ziua de azi) nu stiu sa judece muzica decat dupa imagine, despre cum mai invata el si cu Mick sa cante ceva din The Moody Blues. acum m-am mai linistit. dar am capiat cateva pagini bune cum facea el temele unui gras ca sa il apere de niste nemernici de-l asteptau in curtea scolii sa-l ciocaneasca... vai ce m-am mai plictisit cand povestea el cum isi falsifica mandru carnetul de note... dar nu mai fac obraznicii cu autobiografii, neam! mi-a cam ajuns, gata! peste 10 ani de-acum cand uit experienta. desi imi cam facea cu ochiul condolezza rice, dar cu siguranta la cat de repede se misca lumea in ziua de azi ce are ea de spus acum e de mult depasit...
un 1 decembrie glorios!
Last edited by aniela07 : 30 Nov 2011 at 18:47.
|