pai nu m-am intors cu masina de la serviciu, ce vrei sa fac infarct de draci??? nu nu. am venit cu prietenul meu dimineata si el s-a intors singurel dupa ce m-a depus la corporatie, la ora 10 din pipera in oras, pe drum liber, frumos...
pai ce legatura are masina cu alcoolul? eu sunt anti condus sub influenta alcoolului. nu ma urc cu cineva baut la volan sub nici o forma. eu sunt produsul perfect inoculat de mesajul tuturor spoturilor cu nu conduceti baut. sunt fericita ca ratb-ul a pus autobuze de noapte ca sa nu mai dau bani taximetristilor. circula foarte bine la ore fixe asa ca nu stai sa ingheti in statie la unirii. e perfect.
daca te duci cand trebuie la carefura, nu stai la coada. sau oricum, nu stai la coada unde se vinde numai alcool si toti se uita la tine ca la un dezaxat. daca mi-as putea lua alcool in supermarket ar fi o chestie. da' sa ti-l cumperi numai de la buticul de alcool, unde toata lumea STIE ca tu stai la coada pentru licoarea magica de te face sa uiti de depresia post-lipsacronicamielinica.... cu asta am o problema.
|