View Single Post
Old 15 Nov 2011, 17:33   #70
Kriss_Kringle
Guru

Kriss_Kringle

Originally Posted by aniela07:
eu chiar nu inteleg de unde atata delasare la oamenii care au macar un strop de talent. eu daca as putea desena, as face o mie si una de chestii ca sa le vand ca hand-made. as exploata orice panza, orice fimo, orice orice orice. nu e drept!

Poti sa inveti sa desenezi chiar daca n-ai talent.Stii tu vorba aia "practice makes perfect".Apropo de delasare,cand terminasem clasa a 9a puteam sa ma transfer la liceul de arta,chiar am fost acolo sa vad cum opereaza si era o profesoara care mi-a aratat cam ce faceau.N-am vazut decat tigri de diferite marimi trasi la xerox si lipiti pe foaie si alte animale iar la sfarsit m-a pus tanti sa-i reproduc un pepene si o vaza care stateau pe un mic postament.Evident ca n-am vrut,eu vroiam sa invat sa fac personaje de benzi desenate pe atunci(si acum tot asta vreau) si ce se facea la liceu acolo era diferit.Trageam de mama sa plecam,ii faceam semne ciudate cand nu se uita profesoara.Acum dupa ce-am studiat putin am realizat ca era un scop pt toate alea.Prostia omeneasca,ce sa-i faci