View Single Post
Old 13 Nov 2011, 19:14   #54
varu
Guru

varu

Originally Posted by Windom:
Hellooooooooooo. Ce plm? This place is dead like heaven on a Saturday night. Nici 2 filme pe saptamina? Cit un futai serios si 2 stiri proteve. Da-i greu sa te decizi, bag sama...
Oricum it's no fun, si daca tot asa merg lucrurile, probabil o sa renunt. Am o lista serioasa de filme care asteapta si pe care le-am neglijat in favoarea celor din turneu. Daca n-ai cu cine, n-ai cu cine, asta e...

La mine de acum incolo e vorba de lipsa timpului.
Pana acum am fost destul de energic in cadrul turneului pentru ca eram intr-o deplasare de serviciu si aveam destul de mult timp liber in afara jobului. Dar de cand m-am intors in tara am foarte putin timp liber, plus ca am ramas in urma cu premierele ultimelor luni (in ultimele 10 zile am vazut si eu Drive, Melancholia si Midnight in Paris) si cum spui si tu am si eu lista mea de filme ce primeaza inaintea titlurilor propuse de turneu.
Cu toate astea o sa vad neaparat aceste doua filme pentru ca amandoi regizori ma intereseaza (Bresson imi place, in schimb nu am vazut niciun film al lui Tarkovski) si o sa le comentez si eu zilele urmatoare aici, fara sa votez.

Pentru filmele din meciurile din saptamanile urmatoare nu mai promit nimic.
varu is offline   Reply With Quote sendpm.gif