Originally Posted by Kriss_Kringle:
Pai chiar daca esti fana Sex Pistols tot nu ai specificat de ce nu esti de acord.Chiar daca habar n-aveam despre Sid si Nancy, nu trebuie sa fii fizician ca sa-ti dai seama ca unul dintre ei sau chiar amandoi ar fi murit din cauza drogurilor.Nu am aflat nimic interesant despre viata lor,despre copilaria lor,ce-i preocupa sau despre formatie.Lipsesc detaliile, iar morala filmului care e?"Nu luati droguri ca va distrugeti viata".Pai nu aveam nevoie de filmul asta ca sa-mi spuna ceva ce stiam deja.Esueaza ca un biopic teribil si la fel o face si incercand sa spuna o poveste( care nu merita spusa,cel putin nu in halul asta)
|
nu sunt de acord cu comparatia pe care ai facut-o intre dumb and dumber si sid and nancy,nu poti compara personajele fictive cu cele reale,sid vicious a fost un adevarat star rock si va ramane mereu un nume mare al muzicii punk.Alex Cox nu putea prezenta personajele intr-un alt mod pentru ca este un filml biografic, un film ce ilustreaza viata controversata si tragica a lui sid lasandu-se influentat de catre iubita lui nancy, un film ce respecta cu desavarsire motoul:Sex,drugs and Rock’n Roll,de aceea eu il recomand doar cunoscatorilor de gen