View Single Post
Old 10 Nov 2011, 20:16   #3969
aura_iolanda
Senior

aura_iolanda

Originally Posted by Kriss_Kringle:
Sid and Nancy

Un biopic despre Sid Vicious de la Sex Pistols si Nancy,prietena lui.Nu stiam nimic despre Sex Pistols inainte sa-l vad,dar am citit ca ar fi o ecranizare dupa o carte scrisa chiar de mama lui Nancy asa ca nu pot sa zic ca intradevar s-au intamplat lucrurile respective sau au fost exagerate pentru a-i da o doza mai mare de dramatism.Gary Oldman si Chloe Webb joaca destul de credibil, insa probabil din cauza scenariului(zic si eu acum daca nu cunosc istoria trupei) ele nu sunt interesante deloc.Cei doi sunt varianta punk a lui Lloyd Christmas si Harry Dunne din Dumb and Dumber,numai ca sunt niste drogati.Pur si simplu nu mi-a pasat de ei de-a lungul filmului,nu aveau nici o calitate,erau niste paraziti care faceau umbra pamantului degeaba.Nancy in film e descrisa ca o persoana dezechilibrata,drogata si infantila care l-a nenorocit pe Sid pana a ajuns sa o ucida.Chiar stau si ma intreb de ce a facut Alex Cox filmul asta daca nu i-a prezentat pe Sid si Nancy intr-un mod oarecum interesant pentru spectator.Un film lipsit de sclipire despre niste idioti.Daca are vreun merit e acela ca a surprins intr-o oarecare masura spiritul perioadei aceea si Oldman cu Webb sunt convingatori insa nu e de ajuns.

Nota 5.5/10
nu sunt de acord cu tine,probabil pentru ca sunt fana sex pistols
aura_iolanda is offline   Reply With Quote sendpm.gif