curatenia de toamna-iarna executata de data asta in congelator, a scos la lumina niste file de pangasius fara termen de valabilitate. sincera sa fiu, ma indoiam ca mai era comestibil, dar cu uimire am constatat ca a fost delicios. n-am rezistat sa nu-l garnisesc cu niscaiva legume coapte rapid pe gratar. este uimitor cat de repede se poate gati un fel de mancare foarte gustos.trebuie doar sa va urniti putin din loc si sa va luati avant. o sa constatati ca placerea servitului oricarui fel de mancare gatit de voi este cu atat mai mare cu cat este si satisfactia ca voi ati reusit minunea.
IMG_5450.JPG
atentie! acesta este un peste destul de gras. evitati prajirea lui in ulei prea mult. doar ungeti tigaia atat cat credeti ca nu se va arde pana incepe el sa-si lase untura...
IMG_5452.JPG
eu am pus pe gratar legumele pe care le-am avut in frigider, dar puteti garnisi pestele cu orice legume va plac voua. nu uitati ca dupa s-au copt,sa presarati sare si apoi cu o lingurita,dressingul preferat. eu am amestecat o lingura de ulei de masline cu otet balsamic, un catel de usturoi pisat si ierburi aromate uscate.
IMG_5455.JPG
IMG_5461.JPG
IMG_5463.JPG