Originally Posted by dragonfly_drk:
|
Problema e că ai generalizat. E ca şi cum ai spune că Dumnezeu e rău, doar pentru că există şi oameni răi pe lumea asta. Got the idea? (stai că nu îi bun exemplul că sunt mulţi pe aici care nu cred în chestiile astea. Îţi dau altul. E ca şi cum ai spune că Eminescu e un retard doar pentru că nu îţi place for instance, Somnoroase Păsărele.)
Cred că abia după ce ai văzut toate filmele lui Bresson poţi să ai pretenţia să îl numeşti retard dar nici atunci nu e fair pentru că omul ăla chiar a făcut ceva. (Acu că ce a făcut el nu poate fi înghiţit de unii, cred că depinde de modul în care interpretăm fiecare lucrurile)
|
Da?
Am generalizat? Asta-i problema?
Pai si ce-i cu asta? E o opinie gresita? Asta-i problema? N-am dreptul la o opinie gresita?
Io cred ca problema celor care spun ca Bresson e un regizor bun e ca au generalizat. Ce zici de asta?
Quote:
|
All in all, depinde foarte mult de tonul pe care îl abordezi. Is for the best să vă respectaţi opiniile care până la urmă sunt subiective şi în strânsă legătură cu percepţia fiecăruia. For instance, mie îmi place mult mai mult Tarkovsky decât Bresson. Dar asta nu mă îndreptăţeşte să îl fac pe cel din urmă un idiot.
|
Ce-i aia "a respecta opinia"? I-am bagat io cuiva pumnu-n gura?
Am atacat io persoana cuiva? Io n-am nimic impotriva faptului ca
absolut oricine sa zica
absolut orice despre un artist sau despre o buca' de arta. Asta inseamana "respectul opiniilor", daca e sa aia v'un sens expresia asta tampita. Da' se pare ca-s cam in minoritate
Quote:
|
P.S. Unfortunately, în cazul de faţă, ideea filmului e cam slăbuţă mai ales că vrea să fie un horror dar mai mult de jumătate din film e gol
|