View Single Post
Old 06 Nov 2011, 19:08   #28
Federico
Snob Elitist

Federico

Originally Posted by Chambord:
Nu e nici artistul meu preferat si nici nu l-am facut "genial" sau "talentat". E doar un regizor din opera caruia am vazut niste filme care mi-au placut. Dar deja mi-e scarba sa mai raspund la toate deformarile de sens si masura, cu care intelegi sa-ti justifici opiniile sau sa raspunzi la ale altora. Ma opresc aici. Dar aminteste-ti cum ai sarit in sus cand am ras de modul cum il idolatrizezi pe Charlie Kaufman.

Singurele deformari sunt doar in capul domniei tale.
N-am spus ca tu ai spus ca Bresson ii artistu' tau preferat sau ca l-ai facut genial sau talentat.
Am folosit un "daca" in propozitia care contine termenii impricinati, conjunctie care avea rolul de a introduce o asertiune generico-ipotetica.

Dar aminteste-ti cum ai sarit in sus cand am ras de modul cum il idolatrizezi pe Charlie Kaufman
Nu exclud posibilitatea ca sa ma-nsele memoria dar intrucat nu pot sa vad acordul afiramtiei tale cu realitatea, te rog sa-i probezi veridicitatea cu un umil link care sa reveleze expres indignarea mea in fata jingirii unuia din idolii mei, si mai ales, soldarea acesteia cu un atac la persoana (asa cum ai facut tu cu asupra de dezinvoltura) domniei tale.
Daca nu cer prea mult...
Da?

Last edited by Federico : 06 Nov 2011 at 19:15.
Federico is offline   Reply With Quote sendpm.gif