View Single Post
Old 05 Nov 2011, 19:30   #18
Federico
Snob Elitist

Federico

Originally Posted by Mercutio:
Vrei sa-ti demostrez eu ca Bresson nu e retardat?

Da, asta vreau. Cum ti-ai dat seama?
Unde pubipla mea ti-am cerut eu asa ceva?
Eu am pus intrebari la obiect.
Originally Posted by Mercutio:
Vezi ce E usor sa spui ca autorul si cei care il apreciaza sunt banda de idioti. Ai rezolvat pe loc.
Din nou: de unde dracu' le scoti?
Eu l-am facut pe Bresson idiot si pe-al sau film.
Vezi ca e valabila si reciversa, cand tu spui ca cutare film sau autor sunt inteligenti, geniali, cei care detesta filmul au dreptul sa se simta si ei insultati.
Sau nu?

Originally Posted by Chambord:
Federico, tu ori esti nesimtit pe fata ori ai alta problema (dar nu vreau sa fac pasul sa etichetez alti forumisti) din moment ce ma citezi atat de "pe langa". Una e sa faci praf un film pastrand un limbaj decent, alta e sa etichetezi drept retardat autorul filmului respectiv. Daca ziceai "cutare film al lui Bresson e cel mai prost din toate timpurile" n-as fi zis absolut nimic din cele de mai sus, te asigur. E parerea ta si eu mi-as fi vazut de treaba respectandu-ti dreptul la opinie (chiar daca nu si opinia in sine).
Da' ce-am facut? Eu doar am reprodus niste citate, fara niciun comentariu. Fiecare sa traga ce concluzie vrea.
Nu e vorba de asta da' daca stau sa ma gandesc mi se pare mai logic sa-ti pese mai mai putin de autor decat de produsul lui, fiindca tu produsul il admiri, in primul rand, nu pe autor. Dar fie...

Limbaj decent? Ce-i cu termenul asta tocit complet lipsit de semnificatie. Nu stiu ce-i aia.
Dar stiu ca, asa cum i-am spus si lu' Mercutio un pic mai sus, daca tu te simti jignit cand artistul tau preferat e numit retardat, si sari la gatul "nesimtitului", atunci si io am dreptul sa-ti interzic sa mai folesesti cuvinte ca "genial" sau "talentat" fiindca ma faci implicit pe mine, ca spectator ca detesta opera, sa ma simt ca un idiot. Si deci sa ne rezumam strict la afirmatii asertorice impersonale, la obiect!
Federico is offline   Reply With Quote sendpm.gif