View Single Post
Old 05 Nov 2011, 12:59   #2
Federico
Snob Elitist

Federico

Originally Posted by Chambord:
tot nu cred ca mai e cineva care s-o ia personal si sa se simta ofensat cand filmul lui preferat e treshuit de alti forumisti. Gusturi diverse. That's what a forum is about. Ofticareala e in plus aici.
Originally Posted by Federico:
Mai, pe bune acuma, imi scapa mie ceva sau cum? Ce-i cu tipul asta (Bresson) ? Mi-e greu sa cred ca e chiar atat de nesmtit sau... retardat (there, I said it )
Originally Posted by Chambord:
Uau. Deja s-a trecut la nivelul urmator. Nu mai discutam filmele ci trecem direct la masurarea "prin metode stiintifice" a IQ-ului regizorilor. Probabil urmatoarea etapa e sa-i bagam direct in pizda ma-sii, fara alta vorbarie inutila... Pai atunci cred ca o sa votez si eu cu Bergman in meciul asta, desi nu am vazut filmele, pentru ca il suspectez pe Tsai de a fi: tampit, oligofren, batut in cap, prost, idiot, etc. Na, poate omul n-o fi asa, dar mi-e greu sa cred ca nu e asa. Si daca tot am votat meciul asta cred ca o sa iau o pauza la urmatorul pentru ca mi-au placut amandoua filmele si n-am pe cine injura. Si n-ar avea nici un haz.

Federico is offline   Reply With Quote sendpm.gif