View Single Post
Old 05 Nov 2011, 09:27   #2238
aniela07
Guru

aniela07

Originally Posted by dragonfly_drk:
Aniela, fă-ţi prieteni din rândul studenţilor. Nu ştiu câţi ani ai (oricum mulţi înainte) dar eu am (sau cel puţin am avut) mulţi prieteni de 30 (şi) de ani care mergeau fără probleme cu noi, ăştia mai piticii în club.

eu nu stiu unde gasesti tu studenti dintr-astia, ca prin jurul meu studentii sunt varza. nu mai vreau sa ma enervez ca nu citesc, ca nu stiu pe ce lume se afla etc. dar nici in club nu merg, ca sunt obositi... ce sa zic. lucreaza 8 ore pe zi (iar acest lucreaza e relativ, ca nu dau la pick hammer sau ceva si nu vreau sa comentez nivelul intelectual cerut de job-urile din ziua de azi), mai trec pe la un curs din an in paste si sunt toti extenuati (abia mai au timp de un/o prieten/a). fac maraton de uitat la seriale pe internet si cam la atat se rezuma viata lor sociala. mai bine cu old timers-ii mei. sunt ei mai ramoliti, dar cand e vorba de club oricum ies mai des decat minunatii studenti din ziua de azi... da' tot ma enervez cand nu ne sincronizam la dispozitii de iesit.
aniela07 is offline   Reply With Quote sendpm.gif