Originally Posted by ghost90:
Amu-i mai fain dupa ce a inceput facultatea....sa mergi la laborator direct din Janis..faine vremuri 
|
Been there, done that. Of... ce faaain. Chiar zicea un coleg că el o să rămână la facultate toată viaţa. Prea e frumoasă viaţa de student.
Aniela, fă-ţi prieteni din rândul studenţilor. Nu ştiu câţi ani ai (oricum mulţi înainte) dar eu am (sau cel puţin am avut) mulţi prieteni de 30 (şi) de ani care mergeau fără probleme cu noi, ăştia mai piticii în club. Şi o să te miri cât de fain se pot distra dacă sunt în compania unor nebuni (în sensul bun al cuvântului). Bine, că mamei nu-i convine şi zice că mă plimb cu pensionari, asta e partea a doua. Dar mie îmi place aşa. E un fel de ritual. Întâi ne întâlnim, discutăm chestii filosofice, de viaţă, filme, literatură, etc, apoi hop în club şi de acolo, revenim la aceleaşi discuţii ca să ne refacem după beţii. E o alternare foarte mişto şi măcar rămâi ceva după ce te-ai distrat. (sau cel puţin făceam treaba asta că acu s-au cam tirat toţi în lumea dură a joburilor sau pur şi simplu s-au evaporat din cine ştie ce motive străine de mine.)