Originally Posted by Federico:
Prea multa vorbaraie, bleah... plus naratorul - absolut grotesc, e o crima impotriva cinemaului naratorul, bleah. 
|
Stai sa vezi
A Man Escaped. Audiobook, frate.
PS: Windom, de ce n-ai zis, tata, nimic despre giumbuslucul lui Bergman de a intercala in film bucatile alea de suplimente pt DVD?  Credeam ca am gresit filmu' 
|
Am vrut sa zic ceva, dar am zis sa mai las si la altii. Citisem pe undeva ca Bergman a vrut prin asta sa ne aminteasca periodic „It's only a movie...It's only a movie!' Do not panic. AND throw your Prozac down the toilet... Omul a vrut sa se joace de-a Godard un pic. Dar cica fazele alea vin sa intregeasca profilul psihologic al personajelor. Mie nu mi s-a parut...
Totusi, nu inteleg. Cum ajunge sa se intample asta? De ce pepenii? E greu de crezut sa ajunga pepenii sa aiba efectul asta asupra oamenilor, mai ales in conditiile in care autorul nu-ti ofera cam niciun punct de plecare. Nu zic explicatii mura-n gura, da' nici sa taca chitic asa cum o face (probabil din lipsa de creativitate... sau de autenticitate a mesajului pe vrea sa-l transmita  )
|
Era o seceta cumplita. Pepenele, ca si castravetele, contine 99% apa. Crastavetele, un fruct decotiledonat, de culoare galben-verzui, din familia curcubitaceelor... In +, daca era pruna, satisfactia gagiului la inceput nu era garantata...