View Single Post
Old 04 Nov 2011, 07:32   #10
Windom
The Ultimate Badass

Windom

Originally Posted by Federico:
Prea multa vorbaraie, bleah... plus naratorul - absolut grotesc, e o crima impotriva cinemaului naratorul, bleah.
Stai sa vezi A Man Escaped. Audiobook, frate.

PS: Windom, de ce n-ai zis, tata, nimic despre giumbuslucul lui Bergman de a intercala in film bucatile alea de suplimente pt DVD? Credeam ca am gresit filmu'
Am vrut sa zic ceva, dar am zis sa mai las si la altii. Citisem pe undeva ca Bergman a vrut prin asta sa ne aminteasca periodic „It's only a movie...It's only a movie!' Do not panic. AND throw your Prozac down the toilet... Omul a vrut sa se joace de-a Godard un pic. Dar cica fazele alea vin sa intregeasca profilul psihologic al personajelor. Mie nu mi s-a parut...

Totusi, nu inteleg. Cum ajunge sa se intample asta? De ce pepenii? E greu de crezut sa ajunga pepenii sa aiba efectul asta asupra oamenilor, mai ales in conditiile in care autorul nu-ti ofera cam niciun punct de plecare. Nu zic explicatii mura-n gura, da' nici sa taca chitic asa cum o face (probabil din lipsa de creativitate... sau de autenticitate a mesajului pe vrea sa-l transmita )
Era o seceta cumplita. Pepenele, ca si castravetele, contine 99% apa. Crastavetele, un fruct decotiledonat, de culoare galben-verzui, din familia curcubitaceelor... In +, daca era pruna, satisfactia gagiului la inceput nu era garantata...

http://www.youtube.com/watch?v=YQiPQ...rom=PL&index=5
Windom is offline   Reply With Quote sendpm.gif