Thread: Arta gătitului
View Single Post
Old 03 Nov 2011, 23:02   #828
zeno.marin
Senior

zeno.marin

Originally Posted by rvn:
Zeno,
mai tii minte ca mi-ai explicat in detaliu, la telefon, cum se prepara bulzul?
teoretic, ar trebui sa fii mai pregatit decat mine, in tehnica realizarii acestui deosebit preparat din bucataria autohtona. pacat ca, prin magazinele de la noi din oras, nu gasesc branza "de Brasov" (parca v-am mai zis ca astia au un fix cu Sibiul), dar o sa fac tot ce pot ca sa-mi reuseasca si mie preparatul. deci, daca esti "barbat adevarat" (atentie la ghilimele!) nu te vei speria de propunerea mea de seara trecuta. uneori, barbatii pot iesi si pe locul doi, adica pot rata coronita, ca oricum ar fi ridicoli cu ea pe cap, fiind un accesoriu care infrumuseteaza NUMAI chipul femeilor.
p.s. am aruncat cuptorul cu microunde fiindca la un moment dat, am observat o flama puternica, de culoare albastra, inauntru, in timp ce functiona. norocul meu ca n-am facut imprudenta sa-l deschid in timp ce era in priza. n-am mai vrut sa cumpar altul, fiindca oricum nu gateam in el decat floricele la punga....
p.p.s. telefonul nu-l arunc nici moarta! nu pot lasa ascultatorii fara obiectul muncii lor. ar fi nedrept sa mai contribui si eu la somajul bugetarilor...

Draga rvn, hai sa o luam pe rand:

1. multi barbati celebri au purtat coronite de laur. Daca ma refer la toata seria de imparati romani, de filozofi si poeti e ok?...

2. In general daca un cuptor cu microunde scoate flacari, inseamna ca s-a stricat. Deciziea de-al arunca la gunoi este binevenita, evident in conditiile in care ai platit taxa de poluare si respecti normele ecologice, legislatia in vigoare etc.

3. Tot legat de cuptorul cu microunde (si flacarile sale albastre), Mircea Geoana a decis sa-si pastreze un cuptor cu microunde avand un defect similar cu al cuptorului tau. Si uite cum a ajuns: un prost si mai mare... Deci la unii (recte Geoana), cuptoarele defecte catalizeaza niste procese naturale, defiinite de trasaturi caracteristice avute din nastere.

4. Guvernantii nostri au venit cu ideea de a face cadou somerilor cate un telefon mobil + cartela pentru a putea fi contactati la orice ora de catre oficiul fortelor de munca... Nu stiu daca aberatia asta a fost dusa la indeplinire sau nu, dar vuiau stirile acum cateva luni. Iti amintesti?...
Deci nu esti departe cu "ar fi nedrept sa mai contribui si eu la somajul bugetarilor.."...

5. Ma enerveaza ingrozitor cand nu am ce critica. "Ma dispera", ca sa folosesc o expresie gresita, dar foarte populara in randurile generatiilor post-revolutionare. De exemplu nu am ce critica la salata ta...
zeno.marin is offline   Reply With Quote sendpm.gif