pana sa inceapa "turneul mamaligilor" , va bombardez cu o alta varianta a salatei din care anaemona, ar fi mancat nu demult, 2 portii:
IMG_5419.JPG
IMG_5420.JPG
IMG_5422.JPG
IMG_5423.JPG
IMG_5425.JPG
Zeno,
mai tii minte ca mi-ai explicat in detaliu, la telefon, cum se prepara bulzul?
teoretic, ar trebui sa fii mai pregatit decat mine, in tehnica realizarii acestui deosebit preparat din bucataria autohtona. pacat ca, prin magazinele de la noi din oras, nu gasesc branza "de Brasov" (parca v-am mai zis ca astia au un fix cu Sibiul), dar o sa fac tot ce pot ca sa-mi reuseasca si mie preparatul. deci, daca esti "barbat adevarat" (atentie la ghilimele!) nu te vei speria de propunerea mea de seara trecuta. uneori, barbatii pot iesi si pe locul doi, adica pot rata coronita, ca oricum ar fi ridicoli cu ea pe cap, fiind un accesoriu care infrumuseteaza NUMAI chipul femeilor.
p.s. am aruncat cuptorul cu microunde fiindca la un moment dat, am observat o flama puternica, de culoare albastra, inauntru, in timp ce functiona. norocul meu ca n-am facut imprudenta sa-l deschid in timp ce era in priza. n-am mai vrut sa cumpar altul, fiindca oricum nu gateam in el decat floricele la punga....
p.p.s. telefonul nu-l arunc nici moarta! nu pot lasa ascultatorii fara obiectul muncii lor. ar fi nedrept sa mai contribui si eu la somajul bugetarilor...