View Single Post
Old 29 Oct 2011, 23:00   #65
Twinsen

Twinsen

Originally Posted by Federico:
Mi-a dat o senzatie de amatorism ceva de speriat; o insiruire de imagini agregate aleator intr-o masa lipsita de inteligibilitate si coerenta, amorfa dpdv artistic (adica nu pare ca pleaca de la o idee anume, sau duce la una – ca in filmu’ asta chiar e vorba despre ceva, ca autorul chiar vrea sa transmita ceva). Senzatie de amatorism de youtube sprijinita sarguincios de digitalul imaginilor...
Ai intrat in contact cu un gen de traire pe care tu nu ai experimentat-o niciodata, asta e tot. Ca olteanul care vede girafa si zice ca asta nu exista. Filmul are momentele sale in care e greu inteligibil, dar pe ansamblu povestea exista si e coerenta, am rezumat-o deja in review-ul pe care i l-am facut. Am spus si cei care nu au trecut printr-un anume gen de suferinta existentiala vor avea probleme sa-l inteleaga. E posibil sa confunzi preferinta lui Iwai pentru hand-held camera si digital cu amatorism, desi trebuie sa o spun cu regret, aici eroarea de apreciere e mult mai mare. Nu mai tine de experienta de viata sa poti sa remarci atentia deosebita la detaliu si frumusetea imaginilor.
  Reply With Quote sendpm.gif