Originally Posted by Federico:
M-am gandit pt ca atunci cand e gasita pare sa poarte tot costumatia aia de scolarita ca si stripteusa. Plus ca am asociat-o cu tipul care o gaseste (ce cauta el cautand-o? ) care avea legatura cum nu se poate mai directa cu dansatoarele.
|
Federico, esti funny, m-au distrat la nebunie ultimele 2 review-uri ale tale. Daca ai revazut 2046 dupa comentariul lui gionloc parca, poate revezi si Exotica, dar crede-ma ca o zic fara pic de malitiozitate. Pe mine chiar nu ma deranjeaza ca nu ti-a placut filmul, ca nu l-ai simtit cum l-am simtit eu, daca toti am simti la fel care ar mai fi fun-ul si scopul discutiilor?
DJ-ul nu era inca DJ, in scenele de pe cimp. Abia terminase colegiul/facultatea.
Si eu sint de parere ca votul 3-2-1-0 trebuie inceput de la meciul asta - sper sa pot vota si eu. Propun ca sa se extinda cu 2-3 zile votul in formula asta, numai pentru meciul asta, asta numai pentru ca unii din cei care au comentat deja si votat filmele sa poata sa-si dea votul luni sau marti, daca nu mai intra deloc in week-end. Dar doar votul sa se poata face 2 zile dupa, comentariile sa fie scrise ca si pina acum, pina in miezul noptii duminica.
Bineinteles ca cine vrea sa dea doar votul de 3 nu e obligat sa dea nici un punct celorlalte filme, eu asa consider.