Originally Posted by Federico:
LE: cred ca ar fi util ca de data asta (si in meciuri cu mai mult de 2 combatanti) sa se voteze pe puncte ca se faciliteze departajarea: adica 4 puncte pt filmul preferat, 3 pt al doilea preferat, samd.. Nu?
|
Deci nu sunt singurul care s-a gandit la asta

Alte pareri? Facem asa? Sau incepand cu urmatorul meci aflat in situatia asta? Ce nu-mi place la ideea asta e ca un film votat de mai multe ori primul poate sa fie eliminat. Eventual un prim criteriu e numarul de voturi pe locul 1, iar apoi numarul total sau nr de loc 2 etc.
Originally Posted by aniela07:
Imaginile astea statice mie imi par foarte expresive, transmit mai mult decat orice insiruire de evenimente, dialoguri etc. Stilul lui WKW imi place maxim!
|
Exactly my thoughts.
Am vazut si eu toate filmele si ma aflu printre putinii, din cate se pare, carora le-au placut toate 4. Votul meu e destul de previzibil, oricat de mult m-ar fi surprins celelalte, 2046 e unul din filmele mele favorite, e stilul de cinema care imi place cel mai mult si mi-e foarte greu sa votez impotriva lui. Am sa revin cu parerile despre toate dupa ce revad 2046 pentru ca aveam in plan de mult timp o revizionare.
LE: Si nu-s de acord cu Twinsen. Eu consider toate celelalte 3 filme ramase de la WKW peste Lily Chou-Chou (nu stiu ce sa zic de Swallowtail, oricum am sa-l vad chiar daca e eliminat Iwai, dar sincer nu prea ma mai intereseaza sa vad altceva de la el in afara de asta, cel putin pentru moment), chiar daca si eu consider In the mood for love si 2046 mai bune. E si o diferenta de stil, am auzit persoane care prefera Chunking Express sau Fallen Angels.