View Single Post
Old 28 Oct 2011, 23:08   #41
Twinsen

Twinsen

Originally Posted by varu:
Fix explicitarea, pasul in plus aratat in tandrete trage 2046 in jos. Rujul intins pe fata lui Su Li-zhen. Furoul lui Bai Ling. Farmecul lui Wong Kar Wai scade cand patul scartaie si oamenii se zgarie.
Eu cred ca lipsa de omogenitate trage 2046 in jos, obiectiv vorbind. In the mood for love era mai simplu si astfel mai usor de tinut sub control. 2046 are mai multe fire narative si tematice plus scenele SF, care nu se intergreaza prea bine cu restul. Dar eu unul tot iubesc 2046 mult mai mult ca In the mood for love.

In ceea ce priveste votul meu, mi-a fost foarte greu sa aleg intre All About Lily Chou Chou si 2046. Pana la urma nu am putut alege pe baza filmelor. Amandoua insemna imens pentru mine, le-am revazut de multe ori si e ca si cum ai fi pus sa alegi unul din copiii tai in defavoarea celuilalt. Am observat insa in cadrul concursului ca e mai bine sa vezi un film de top a unui regizor mai putin titrat, decat unul secundar a unui regizor faimos. Cele mai bune filme a lui Wong nu mai sunt in concurs. Fie ca v-a placut sau nu, All About Lily Chou-Chou a fost cu siguranta o surpriza dupa Love Letter. Swallowtail ar fi o alta surpriza si cred ca una foarte placuta. There's still a lot of excitement left in Iwai, asa ca votez pentru el.

Vot: All About Lily Chou Chou
  Reply With Quote sendpm.gif