Thread: Arta gătitului
View Single Post
Old 26 Oct 2011, 23:03   #804
anaemona
Guru
 
anaemona
 
Join Date: Oct 2009
Posts: 2,704
Originally Posted by marllenn:
Arata foarte bine gogonele dar de ce ai pus borcanele cu capacul in jos, Ana??

Asa am citit ca asa se face la altele, dulceturi, ca sa sigilezi capacul, sa nu mai intre aer. In cazul meu lichidul nu era fierbinte, as fi putut sa le las normale, dar le-am si agitat cu ocazia asta. Mi s-au parut mai dragute asa.

Originally Posted by MariaMona:
Dar pana la urma m-am gandit ca la cele 2 borcane de sfecla rosie, castraveti murati sau zacusca sau gem pe care le-am manca intr-o iarna - tot n-are rost sa fac fiindca am atatea rude si prietene care fac - tot gasesc pe cineva sa ma cadoriseasca.

Ferice de tine Mona
__________________
"Bravery is by far the kindest word for stupidity."
anaemona is offline   Reply With Quote sendpm.gif