View Single Post
Old 26 Oct 2011, 19:14   #2163
AndreiStefan
Guru

AndreiStefan

Originally Posted by Liviu-:
fin pshilog

Chiar ma intrebam unde-s pup-in-curistii de pe cinemagia...asta chiar imi inlatura orice urma de fin pshilog...pisiolog...pisiog?!

cam atat am reusit sa retin din mesajul tau flegmatic, plin de dogme bisericesti adormite in strafundul fruntii tale de om cult.

Si te rog sa ma intelegi(eu om al inculturii Rromanesti), chiar nu pot sa-mi pierd vremea citind topicuri unde ma impiedic de oameni "plini de ocupatie" ce ofera suport tehnic, emotional si pasional cinefililor pasionati de aerul cultural al...wow...turneelor cinemagia.

Lasa-ma sa fiu bou la cei 26 de anisori ai mei, sa servesc doar "mirajul" cafenelei...iar tu...tu ramai erou in al tau internet-cavou (f..em-as in talentul meu poetic)!

Originally Posted by aniela07:
Am inteles, sa traiti. La fragezii mei 18 anisori, am de gand sa imi conduc viata ca sa demonstrez ca sunteti un bou (va rog sa ma scuzati, dar a trebuit sa pastrez o parte din discursul dumneavoastra).
Sunt o pudibonda, asa e, cu valori false, cu idei gresite despre ce inseamna o educatie autentica. Voi incerca, de asemnea, sa imi vulgarizez putin vocabularul pentru ca se pare ca e prea pretentios si ascunde doar un vid emotional si intelectual (am subinteles si sexual, dar s--ar putea sa fi subinteles gresit pentru ca nu am maturitatea necesara patrunderii mesajului complex pe care mi l-ati transmis). Atunci cand o sa mai invat cate ceva despre viata si despre p... (o parte a realitatii pe care o neg din profunzimea refularilor personale), voi veni sa va mai invit la o conversatie.

Pana atunci, dupa cum am inteles, avem un apartheid al cinematografelor (scuzati pentru termenul de apartheid, dar m-am gandit ca e o imagine graitoare si nu am gasit pe moment un substitut din vocabularul de baza). Domnia voastra la mall, eu la fitoseniile din centru cu mintea mea ingusta. Mi se pare echitabil.

Bravo, ai deprins tot! Acum nu o sa-ti mai fie rusine cand o sa faci pipi pe tine noaptea si iti vei servi dimineata o ironie, ca a fost doar un vis...

Originally Posted by aniela07:
LE: Liviu, multumesc pentru interventie.

hai Liviu lasa pup-in-curismul online...da cucuruzul de la geam, ia-ti un belet de tren si vino la film cu fata s-o aperi de ai mai mari nenorociti ai Bucurestiului ce prihanesc sunetul plapand al cinematografelor cu vulgarisme si tonalitati de derbedei!