Am inteles, sa traiti. La fragezii mei 18 anisori, am de gand sa imi conduc viata ca sa demonstrez ca sunteti un bou (va rog sa ma scuzati, dar a trebuit sa pastrez o parte din discursul dumneavoastra).
Sunt o pudibonda, asa e, cu valori false, cu idei gresite despre ce inseamna o educatie autentica. Voi incerca, de asemnea, sa imi vulgarizez putin vocabularul pentru ca se pare ca e prea pretentios si ascunde doar un vid emotional si intelectual (am subinteles si sexual, dar s--ar putea sa fi subinteles gresit pentru ca nu am maturitatea necesara patrunderii mesajului complex pe care mi l-ati transmis). Atunci cand o sa mai invat cate ceva despre viata si despre p... (o parte a realitatii pe care o neg din profunzimea refularilor personale), voi veni sa va mai invit la o conversatie.
Pana atunci, dupa cum am inteles, avem un apartheid al cinematografelor (scuzati pentru termenul de apartheid, dar m-am gandit ca e o imagine graitoare si nu am gasit pe moment un substitut din vocabularul de baza). Domnia voastra la mall, eu la fitoseniile din centru cu mintea mea ingusta. Mi se pare echitabil.
LE: Liviu, multumesc mult pentru comentariu. E foarte frumos din partea ta si iti apreciez interventia. Dar sa stii, ca mie imi face chiar placere sa am asemenea schimb de replici pe forumuri. E adevarat ca am intrat pe forumul de fata pentru ca imi plac mult filmele, dar e tonifiant sa ai tot felul de discutii (chiar si neplacute si fara nici un folos) cu oameni pe care nu ii cunosti si care nu te cunosc. Internetul este un bun mediu de a-ti descarca energiile negative. Majoritatea se abtine de la asta in viata reala, asa ca e bine sa ai parte si de asa ceva. Eu nu sunt suparacioasa si nici nu pun la suflet decat lucrurile care chiar sunt importante. Iar joaca pe internet e amuzanta, chiar daca uneori intalnesti si persoane mai uracioase.