Originally Posted by Chambord:
@aniela:  Hmm, I know you ! Esti tipa care a pus pe butuci SAP-ul unui arab, saptamana trecuta. Ce nu stii tu e ca arabului aluia nu-i place sa se ia cineva de SAP-ul lui (m-am abtinut sa fac the usual jokes involving the brand name) si acum toata Mafia arabeasca e pe urmele tale 
|
sa stii ca i-am dat add pe FB, i-am dat like la cateva poze, i-am vorbit nitzel in arabeste si m-a iertat. dar ce m-a enervat a fost ca nu a vrut nimeni sa ma ajute cu bug-ul ma-sii de aparea, ca se pare ca i-a cam turnat pe cativa pe la sefi si lumea il ura pe arabel. am primit chiar felicitari. vai, a fost de cosmar! dupa ce ca si asa e haos in Cairo, ii mai fac si eu probleme la munca. nici nu putea spune ca i l-am stricat eu, ca mi-a cerut sa-i dezinstalez o chestie care era obligatorie.

dar tot raul spre bine. asa nu mi-am pierdut timpul cu filmul turcesc intrerupt la NCRR si am vazut pielea
iar mafia arabeasca nu exista. e ceva tipic crestin.

aia au numai grupari teroriste. si stiu sa recit si al-fatiha in araba cu putin efort, asa ca sunt in siguranta. nu de arabi mi-e mie frica...
la Pantheon nu stau. deocamdata. dar in vreo 50 de ani nu mi-ar displacea o garsoniera acolo

chiar si confort 3...