View Single Post
Old 21 Oct 2011, 07:36   #23
Chambord
x

Chambord

Originally Posted by Federico:
Bine, scuze ca am inteles din asta

ca Puiu e un impostor care nu lucreaza din convingerea propriului crez estetic ci doar din oportunism mercantil.

Objection your honor ! Speculation !
Nici vorba. Am spus doar ca "crezul estetic" al lui Puiu este modelat constient sau inconstient de cateva constrangeri, pe care le-am enumerat. Nu e oportunism mercantil dar te rog frumos, nu veni in secolul 21 cu sugestia ca : "convingerea propriului crez estetic" tine de foame. Puiu impaca (si foarte bine face) si capra si varza, si sufletelul lui si cerintele pietei de film de arta (presupun ca nu ii negi existenta). Nu vreau sa spun a 4-a oara ca n-ar avea cum sa faca altfel de filme decat minimalist tremurate chiar daca "convingerea propriului crez estetic" ar cam vrea. Nu stie si nu poate. Si 2, a ajuns si cu astea la fundul sacului, unless schimba ceva. Hai sa revenim amandoi aici dupa ce Puiu isi va lansa urmatorul film si va primi receptarea critica sa vedem daca predictia mea s-a bazat pe ceva sau nu. Cum indemna si brother Mercutio, e bine sa luam ce zic regizorii si mai ales cei romani, with a grain of salt. Daca ne uitam prea mult in gura lor, pericolul OTV-ismului apare la orizont (tip from Windom baci)

Credeti ca Cristi Puiu e idiot ? Dati SMS la 1234
DA 35 % NU 84 %
Chambord is offline   Reply With Quote sendpm.gif