View Single Post
Old 20 Oct 2011, 13:43   #3914
Pepper
Guru

Pepper

Sleeping Beauty, nu versiunea din 1959

Un film de la care s-a cerut mult but failed to deliver Am vrut neaparat sa-l vad deoarece credeam ca a fost nedreptatit cu nota aia mica de pe imdb care a continuat sa scada (de la 6,4 la 5,9). Trailerul m-a intrigat foarte tare iar curiozitatea mi-a fost rasplatita la scurt timp. Siiiiii din pacate filmul n-a fost pe masura asteptarilor mele...Se vede de la o posta ca e mana unui regizor neexperimentat care s-a inspirat din filmele europene
Lucy, o tanara studenta ajunge sa lucreze (pe multi bani) ca lingerie waitress folosindu-se de avantajul sau cel mai vizibil: frumusetea fizica. Dupa ce este data afara din casa unde statea cu chirie, se muta intr-un apartament mult mai costisitor pt care are nevoie de mai mult banet. In consecinta fata este "promovata" pe postul de sex-toy pt niste babalaci ale caror fetisuri le putem viziona fara a ne uita pe gaura cheii Fara sa-i pese prea mult de corpul ei, Lucy accepta sa fie sedata pt ca bosorogii sa faca ce vor/pot cu trupsorul ei alb ca laptele, without penetration - regula care se repeta obsesiv. Si cam asta e ideea...
Pe alocuri sunt scene de la anoste la extrem de anoste, replici banale, uneori enervante (ex: De cand faci asta? raspuns: Ce fel de intrebare e asta? ) , personaje cam insipide, insa curiozitatea m-a impins sa vad filmul pana la capat. Finalul m-a lasat cam la fel de sedata ca tipa cand dormea
Un 6 ii ajunge, e mai mult de incurajare pt regizoare.